Egy fa törzsébe szorult egy kisgyerek Gazdagréten, láncfűrésszel kellett kiszabadítani

baleset
2019 február 25., 13:35
comments 164

Mászás közben egy fa törzsébe szorult egy kisgyerek lába hétfő délelőtt Budapesten, a XI. kerületi Gazdagréti tér közelében - közölte a Facebookon a katasztrófavédelem. Riasztották a XI. kerületi tűzoltókat, akik a fa ágaival megküzdve, egy láncfűrész segítségével szabadították ki a gyereket.

Az akcióról közzétette videó alapján a gyerek nagyon rémült volt, ami nem csoda, hiszen azon túl, hogy beszorult, a tűzoltóknak közvetlenül mellette kellett használniuk a hangos láncfűrészt.

link Forrás

Az egység az ágakat motoros láncfűrésszel levágta, közben folyamatosan nyugtatták a kislányt, aki szerencsére nem sérült meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.