Dobott egy cigit Kim Dzsong Un a Vietnamba vezető vonatúton

Útban Vietnam felé egy előre nem jelentett megállót iktatott be az észak-koreai diktátort szállító páncélvonat a kínai Nanning városában. Az AP által közreadott videó szerint a vasútállomáson kíséretével leszállt a szerelvényről Kim Dzsong Un, 

és rágyújtott. 

A videón látható a vezető húga, Kim Jodzsong is, ahogy kristály hamutartót nyújt testvérének.  

Kim Dzsong Un és kísérete közel 4000 kilométert vonatozott, hogy a szingapúri tárgyalás után másodszor találkozzon az amerikai elnökkel. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.