Olyan undorító nyers csirkét kaptak enni a rendőrök, amit egy jobb állatorvos még meg tudott volna menteni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Adyligeten vagyunk másodéves próbaidős őrmesterek. A menza sosem volt tökéletes, de fennhangon nem volt nagyon panaszkodás, mindenki csendben megette, ami járt. Azonban ami mostanában uralkodik az ebédlőben az sokunknak már tarthatatlan. A nyers csirkecomb elég gyakori a menüsoron, de nem ritka az ételben az azonosíthatatlan nyers húscafat, vagy épp bogár sem."

Ezzel a remek felütéssel kezdődött az a levél, amit a Zsaruellátó nevű, rendőri ügyekkel foglakozó fb-oldalnak küldött el egy leendő zsaru. Korrektül mellékelve egy fotót a klasszikus menzaételről, a bogaras-túrós tésztáról:

Illetve az Adyligeti őslakók hagyományos ételéről a cafrangos guzmólevesről:

De ezek csak szolid előételek a két csúcsfogáshoz, a rántott rendőrszusihoz:

Illetve a suli specialitásához, a rezgős irtózatgumóhoz: 

De a magyar rendőrnek semmi se jó, mert a panaszosok azt írták, hogy

"A mai nap végképp felháborodtunk, amikor is a teljes állomány véres, nyers, undorító nyálkás, büdös rántott csirkecombot kapott. 1-2 darab még lehetne a véletlen műve, de hangsúlyozom MINDEGYIK egytől-egyig ilyen volt."

Még szép! Az igényes modern konyha előtt álló legkomolyabb kihívás a fogások azonos minőségben való prezentálása, ami itt ötcsillagosra sikerült.

A leendő rendőrök lehetnének inkább pozitívak, mint mondjuk Nagy János kommentelő, aki szerint

"Ezt a csirkét egy jobb állatorvos még meg tudná menteni. :D"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.