Önkéntes tűzoltók és hivatásos állatmentők közös akcióval szabadítottak ki egy csatornafedélbe szorult patkányt Németországban

ÁLLAT
2019 február 26., 15:48
comments 240
photo_camera Ő a hálás német patkány

A világ legtöbb táján a rászoruló emberek nem részesülnek olyan szolgáltatásokban, mint egy átlagos német patkány. Ezt most Bensheim városa bizonyította be, ahol egy telefonos riasztásra, miszerint egy kövér csatornapatkány beszorult egy csatornafedél egyik lyukába, egy komplett önkéntestűzoltó-egység és egy hivatásos állatmentő szálltak ki a helyszínre.

"Még azok az állatok is tiszteletet érdemelnek, amelyeket sokan gyűlölnek" 

- nyilatkozta Michael Sehr, az állatmentő, a veszélyes fertőzéseket terjesztő, bár kétségtelenül aranyos patkány kiszabadítása után.

Itt a mentésről készült videó:

link Forrás

(via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.