45 napot kapott egy férfi, aki baltával ölt meg egy 3 hónapos kölyökkutyát

Jogerősen másfél hónap elzárásra ítélt a bíróság egy férfit, aki baltával ütött egy kiskutyára, ezzel olyan súlyos sérülést okozva, hogy az állatot el kellett altatni – közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője.

Sörös László azt írta: a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán gyorsított eljárásban 45 nap elzárásra ítélt egy férfit állatkínzás miatt.

A vádlott unokatestvérének volt egy 3 hónapos kölyökkutyája. Az unokatestvér kisfia 2018. december 29-én elindult a vádlott lakásához, és utánament a kutya is. Amikor a vádlott észrevette, hogy a kutya bement az ingatlanára, felkapott egy kisbaltát, és a kutya hasfalára ütött, ettől az állat hasfala szétnyílt.

A kisfiú hazavitte a kutyát, a szülei értesítették az Állatbarát Alapítványt, amivel az állatot a nyíregyházi állatkórházba vitték. Itt megállapították, hogy a kiskutya a súlyos sérülései miatt már nem épül fel, ezért, hogy megakadályozzák további szenvedését, elaltatták.

Az ítélet jogerős. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.