Elfogták az egyik férfit, aki egy hete egy társával több embert durván összevert a Kertész utcában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Index írta meg, hogy a budapesti rendőrök elfogták az egyik férfit abból a kettőből, akik múlt csütörtök este több sértettet bántalmaztak egy Kertész utcai szórakozóhely, a Vittula előtt. A cikk szerint Horváth Mihály Alfonzt továbbra is keresik.

Itt álltak azok, akiket a két férfi minden különösebb ok nélkül péppé vert 2019. február 21-én.Fotó: Google Street View

A héten az Index írta meg azt is, hogy február 21-én éjjel tömegverekedést robbantott ki a két gyanúsított: előbb belekötöttek a Vittula előtt álló vendégekbe, majd végigverték az ott szórakozó többtucatnyi embert, nőket és férfiakat válogatás nélkül. A cikk szerint be voltak állva, és a kiérkező rendőrök aznap este nem tettek meg mindent a tettesek kézre kerítéséért. (Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.