Gumilövedékkel lőtt a volt barátnőjére egy férfi Solymáron

A 34 R. Pál hétfőn este bement volt élettársa solymári házába, és felszólította a nőt, hogy feküdjön a földre. Ezután egy gumilövedék kilövésére alkalmas gáz-riasztó fegyverrel a meglőtte, majd az ágyra lökte és követelte, hogy a jelenlegi barátját hívja a helyszínre, mert a nála lévő tapétavágó késsel el fogja vágni a férfi torkát.

Fotó: police.hu

A nő megpróbált elmenekülni, közben a férfi kétszer újra rálőtt. Ezután a nőnek mégis sikerült az ablakon keresztül elmenekülnie, majd egy közelben tartózkodó férfitól kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A támadó a helyszínről elmenekült, de oda később visszatért, ahol a budaörsi rendőrök elfogták.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nőnek okozott sérülések súlyos, de nem életveszélyes, azonban a támadott testtájék és az alkalmazott eszközre tekintettel a cselekmény alkalmas volt súlyosabb sérülések okozására. A Pest megyei nyomozók R. Pált gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság február 28-án elrendelt. (police.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.