Még mindig Suzuki Vitarát vesznek legtöbben

Orbán a 2015-ös új Vitarában.

Továbbra is a Suzuki a legnépszerűbb márka és a Vitara a legnépszerűbb modell a Datahouse februári újautópiaci adatai szerint. A Portfolio által megzenésített jelentés szerint februárban 1679 darab új Suzukit helyzetek forgalomba, ami 13 százalékkal több a tavaly februári adatnál. A márkák további sorrendje: Ford, Skoda, Opel, VW, Toyota, Dacia, Kia Renault, Fiat.

A Datahouse jelentéséből az is kiderül, hogy még mindig tart a magas építésű, rossz légellenállású, tehát kevéssé üzemanyag-takarékos városi „álterepjárók” vagyis a SUV-ok divatja: az eladott új autók több mint harmada SUV. A Vitara után a Dacia Duster hasít a legjobban: a tavalyi első két hónaphoz képest idén január-februárban megduplázódott a Duster-eladások száma. (Portfolio)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.