Még mindig Suzuki Vitarát vesznek legtöbben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Orbán a 2015-ös új Vitarában.

Továbbra is a Suzuki a legnépszerűbb márka és a Vitara a legnépszerűbb modell a Datahouse februári újautópiaci adatai szerint. A Portfolio által megzenésített jelentés szerint februárban 1679 darab új Suzukit helyzetek forgalomba, ami 13 százalékkal több a tavaly februári adatnál. A márkák további sorrendje: Ford, Skoda, Opel, VW, Toyota, Dacia, Kia Renault, Fiat.

A Datahouse jelentéséből az is kiderül, hogy még mindig tart a magas építésű, rossz légellenállású, tehát kevéssé üzemanyag-takarékos városi „álterepjárók” vagyis a SUV-ok divatja: az eladott új autók több mint harmada SUV. A Vitara után a Dacia Duster hasít a legjobban: a tavalyi első két hónaphoz képest idén január-februárban megduplázódott a Duster-eladások száma. (Portfolio)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.