Mészáros Lőrinc horvát klubjának játékosa részegen szándékosan belehajtott egy benzinkútba

külföld
2019 március 2., 13:59
comments 102

Azonnali hatállyal szerződést bontott a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő horvát NK Osijek a klub egyik alapemberével, a 22 éves Petar Bockajjal. A szélső ugyanis péntek éjjel részegesen szándékosan belehajtottegy benzinkútba.

Bockaj éppen hazafelé tartott egy koncertről, Mercedes típusú autójával igénybe vette egy benzinkút szolgáltatásait, de mivel nem volt elégedett a kiszolgálással, ezért belehajtott a benzinkút bolti részébe, majd elmenekült a helyszínről. 

A klub közleménye szerint a labdarúgó ellen alkoholos befolyásoltság alatt okozott jelentős anyagi kár és mások testi épségének veszélyeztetése miatt indult eljárás, és viselkedése miatt azonnal felmondták a szerződését. Bockajt 2017 nyarán igazolták a Lokomotiva Zagrebtől, a jelenlegi idényben 18 bajnokin három gólt és négy gólpasszt jegyzett. (via Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt