Mészáros Lőrinc horvát klubjának játékosa részegen szándékosan belehajtott egy benzinkútba

Azonnali hatállyal szerződést bontott a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő horvát NK Osijek a klub egyik alapemberével, a 22 éves Petar Bockajjal. A szélső ugyanis péntek éjjel részegesen szándékosan belehajtottegy benzinkútba.

Bockaj éppen hazafelé tartott egy koncertről, Mercedes típusú autójával igénybe vette egy benzinkút szolgáltatásait, de mivel nem volt elégedett a kiszolgálással, ezért belehajtott a benzinkút bolti részébe, majd elmenekült a helyszínről. 

A klub közleménye szerint a labdarúgó ellen alkoholos befolyásoltság alatt okozott jelentős anyagi kár és mások testi épségének veszélyeztetése miatt indult eljárás, és viselkedése miatt azonnal felmondták a szerződését. Bockajt 2017 nyarán igazolták a Lokomotiva Zagrebtől, a jelenlegi idényben 18 bajnokin három gólt és négy gólpasszt jegyzett. (via Nemzeti Sport)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.