Mészáros Lőrinc horvát klubjának játékosa részegen szándékosan belehajtott egy benzinkútba

Azonnali hatállyal szerződést bontott a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő horvát NK Osijek a klub egyik alapemberével, a 22 éves Petar Bockajjal. A szélső ugyanis péntek éjjel részegesen szándékosan belehajtottegy benzinkútba.

Bockaj éppen hazafelé tartott egy koncertről, Mercedes típusú autójával igénybe vette egy benzinkút szolgáltatásait, de mivel nem volt elégedett a kiszolgálással, ezért belehajtott a benzinkút bolti részébe, majd elmenekült a helyszínről. 

A klub közleménye szerint a labdarúgó ellen alkoholos befolyásoltság alatt okozott jelentős anyagi kár és mások testi épségének veszélyeztetése miatt indult eljárás, és viselkedése miatt azonnal felmondták a szerződését. Bockajt 2017 nyarán igazolták a Lokomotiva Zagrebtől, a jelenlegi idényben 18 bajnokin három gólt és négy gólpasszt jegyzett. (via Nemzeti Sport)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.