Tavaly elpusztult, idén kitömve vitte vissza a település gólyáját Révész Máriusz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Életében 12 telet töltött Bodrogkeresztúron Fülöp, a gólya, de tavaly elpusztult, mikor nekiment a nagyfeszültségű vezetéknek, számolt be a TV2 Tények című műsora szombat este. A spanyol születésű szárnyast rajongta a település, még életében futóversenyt rendeztek tiszteletére. A Tényeknek Révész Máriusz részletesen elmesélte Fülöp és a település történetét, majd miután az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az öt kilométeres versenyen célba ért, 

átadta a kitömött állatot, ami így már örökre Bodrogkeresztúron marad, a kultúrban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.