Jó reggelt az ország téli és az ország tavaszi felén ébredőknek is

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Magyarország aktuális időjárása 2019. március 3-án reggel háromnegyed hétkor.Fotó: OMSZ

Jó reggelt kívánok, a Tiszántúlon ás BAZ-ban fagy, az ország többi vidékén kellemes, tavaszias hőmérsékletekre ébredhettünk. A tavasziasság ebben ki is merül mára, jellemzően borult, felhős időnk lesz, és már délelőttre kiegyenlítődik a most tapasztalható megosztottság. BAZ-megyében marad ugyan a tél, az ország többi részén viszont délelőtt már jellemzően 8-10 fok lesz.

Délutánra már az ország észak-keleti vidékein is felmelegszik ennyire a levegő, nyugaton pedig 13-15 fok is lehet. Figyelmeztető előreelzés nincs érvényben, elszortan csapadék várható.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.