Jó reggelt az ország téli és az ország tavaszi felén ébredőknek is

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország aktuális időjárása 2019. március 3-án reggel háromnegyed hétkor.Fotó: OMSZ

Jó reggelt kívánok, a Tiszántúlon ás BAZ-ban fagy, az ország többi vidékén kellemes, tavaszias hőmérsékletekre ébredhettünk. A tavasziasság ebben ki is merül mára, jellemzően borult, felhős időnk lesz, és már délelőttre kiegyenlítődik a most tapasztalható megosztottság. BAZ-megyében marad ugyan a tél, az ország többi részén viszont délelőtt már jellemzően 8-10 fok lesz.

Délutánra már az ország észak-keleti vidékein is felmelegszik ennyire a levegő, nyugaton pedig 13-15 fok is lehet. Figyelmeztető előreelzés nincs érvényben, elszortan csapadék várható.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.