Meghalt a Prodigy énekese

49 éves korában meghalt Keith Flint, a Prodigy énekese – írta meg a Sun. Frissítés: a Prodigy az Instagramon bejelentette, hogy Flint öngyilkos lett.

Keith Charles Flint énekes a brit Prodigy együttes koncertjén, a 24. VOLT Fesztiválon, a soproni Lővér kempingben 2016. július 3-án.Fotó: Nyikos Péter/MTI

Anglia egyik leghíresebb zenekarának az énekesét az otthonában, eszméletlenül találták meg. Mentőt hívtak hozzá, de a helyszínen halottnak nyilvánították, és értesítették a hozzátartozóit.

A rendőrök még mindig az essexi ingatlanán vizsgálódnak, de nem kezelik gyanúsként a halálesetet.

Keith Flint eredetileg táncos volt, később énekessé lépett elő a Prodigyben, a legnagyobb slágerekben, a Firestarterben és a Breathe-ben ő hallható.

Az 1990 óta aktív elektronikus zenei együttes évek óta a magyar fesztiválok visszatérő vendége, idén augusztus végén a szegedi SZIN-en lépnek vagy léptek volna fel, Magyarországon összesen tizenötödik alkalommal. (Sun)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.