Felfegyverkezve elkövetett garázdaság lett egy koccanásból Miskolcon, miután az egyik sofőr egy széklábbal esett neki a másiknak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy parkoló, illetve közlekedő autó nem fért el egymás mellett.

Na és aztán? Ilyen előfordul - mondhatná bárki, aki próbált már autóval kinavigálni egy szűkös térrel és parkoló autókkal tömött benzinkútról.

A történet azonban itt nem ér véget, a Miskolci Rendőrkapitányság ugyanis felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdett büntetőeljárást egy 27, egy 21 és egy 28 éves helyi férfival szemben.

Az összeütközött autók sofőrjei ugyanis egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, majd a hangos kiabálást követően a parkoló autó sofőrjéhez csatlakozott annak testvére is.

A vita verekedéssé fajult, amelynek során a korábban, a parkoló autó mellett elhajtani szándékozó autó vezetője egy széklábbal próbálta ellensúlyozni a kialakult létszámfölényt - írja a rendőrség.

Az időközben értesített rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket. A Miskolci Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.