Felfegyverkezve elkövetett garázdaság lett egy koccanásból Miskolcon, miután az egyik sofőr egy széklábbal esett neki a másiknak

Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy parkoló, illetve közlekedő autó nem fért el egymás mellett.

Na és aztán? Ilyen előfordul - mondhatná bárki, aki próbált már autóval kinavigálni egy szűkös térrel és parkoló autókkal tömött benzinkútról.

A történet azonban itt nem ér véget, a Miskolci Rendőrkapitányság ugyanis felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdett büntetőeljárást egy 27, egy 21 és egy 28 éves helyi férfival szemben.

Az összeütközött autók sofőrjei ugyanis egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, majd a hangos kiabálást követően a parkoló autó sofőrjéhez csatlakozott annak testvére is.

A vita verekedéssé fajult, amelynek során a korábban, a parkoló autó mellett elhajtani szándékozó autó vezetője egy széklábbal próbálta ellensúlyozni a kialakult létszámfölényt - írja a rendőrség.

Az időközben értesített rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket. A Miskolci Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.