Felfegyverkezve elkövetett garázdaság lett egy koccanásból Miskolcon, miután az egyik sofőr egy széklábbal esett neki a másiknak

Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy parkoló, illetve közlekedő autó nem fért el egymás mellett.

Na és aztán? Ilyen előfordul - mondhatná bárki, aki próbált már autóval kinavigálni egy szűkös térrel és parkoló autókkal tömött benzinkútról.

A történet azonban itt nem ér véget, a Miskolci Rendőrkapitányság ugyanis felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdett büntetőeljárást egy 27, egy 21 és egy 28 éves helyi férfival szemben.

Az összeütközött autók sofőrjei ugyanis egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, majd a hangos kiabálást követően a parkoló autó sofőrjéhez csatlakozott annak testvére is.

A vita verekedéssé fajult, amelynek során a korábban, a parkoló autó mellett elhajtani szándékozó autó vezetője egy széklábbal próbálta ellensúlyozni a kialakult létszámfölényt - írja a rendőrség.

Az időközben értesített rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket. A Miskolci Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.