Felfegyverkezve elkövetett garázdaság lett egy koccanásból Miskolcon, miután az egyik sofőr egy széklábbal esett neki a másiknak

Centimétereken múlott, hogy két autó nem fért el egymás mellett egy miskolci benzinkúton - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy parkoló, illetve közlekedő autó nem fért el egymás mellett.

Na és aztán? Ilyen előfordul - mondhatná bárki, aki próbált már autóval kinavigálni egy szűkös térrel és parkoló autókkal tömött benzinkútról.

A történet azonban itt nem ér véget, a Miskolci Rendőrkapitányság ugyanis felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdett büntetőeljárást egy 27, egy 21 és egy 28 éves helyi férfival szemben.

Az összeütközött autók sofőrjei ugyanis egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, majd a hangos kiabálást követően a parkoló autó sofőrjéhez csatlakozott annak testvére is.

A vita verekedéssé fajult, amelynek során a korábban, a parkoló autó mellett elhajtani szándékozó autó vezetője egy széklábbal próbálta ellensúlyozni a kialakult létszámfölényt - írja a rendőrség.

Az időközben értesített rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket. A Miskolci Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.