Felvonulnak a holtak ellen Westeros népei a Trónok Harca utolsó évadának előzetésében

FILM
2019 március 05., 18:28
comments 160

Április 14-én mutatja be az HBO a Trónok harca befejező évadát, ami George R.R. Martin munkatempóját figyelembe véve könnyen lehet, hogy a regényfolyam lezárását is jelenti egyben, hiszen az író évek óta sehogy nem tudja befejezni a regénysorozatot következő részét (pedig az még csak az utolsó előtti fejezet lenne).

Íme, az előzetes:

link Forrás

A sárkányok repkednek benne, Jon és Daenerys együtt vezetik a seregeiket Északon, Arya pedig nagyon készül a Másokkal való találkozóra!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.