Döglött rovarok, szeméthegyek, elromlott hűtő volt a csibráki halottasházban

politika
2019 március 06., 10:53
comments 70
Zsákokban állt a szemét a csibráki halottas házban.
photo_camera Zsákokban állt a szemét a csibráki halottas házban. Fotó: Screenshot - Tolnatáj Televízió

Zsákokban felhalmozott szemetet, hatalmas koszt, több száz rovartetemet talált a csibráki halottasházban egy elhunyt rokona. A nő sógornője holttestét ment megnézni, amikor felfedezte a szörnyű állapotokat. Például azt, hogy már a hűtő se működik. Megpróbálta átdugni egy másik konnektorba, de az se működött.

link Forrás

"Megnéztem, hogy hideg van-e a hűtőben. Akkor még hideg volt, nem volt megmelegedve a halott, pedig sajnos akkor már négy napja feküdt itt a szemétben" - nyilatkozta a Tolnatáj Televízió híradójának a felháborodott rokon. A testvére, az áldozat férje ezután hívta a temetkezési vállalkozót, aki elszállította a holttestet, a nő pedig felkereste a polgármestert. "Akitől megkaptam, hogy mit keresek én a hullaházban. Hát én nem tudom, mit hitt, mit keresek. A halott sógornőmet kerestem" - mondta.

A nő végül pénteken bejelentést tett az ÁNTSZ-nél, a polgármester csak ezután vezényelte ki a közmunkásokat, hogy takarítsák ki a halottas házat. A Tolnatáj megpróbálta reagáltatni a csibráki polgármestert, de mint mondták, hiába hívták többször is az önkormányzatot, ott senki se vette fel a telefont.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.