Elsőre biztosan jó ötletnek tűnt a budapesti Duna-parton lefotózni egy cipőmárka új kollekcióját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Cargomoda nevű ruházati kereskedelmi cég posztolta ki elég szerencsétlen módon legújabb termékeit a Facebookon. A Clae kollekció legújabb darabjait a budapesti rakpartra helyezve fotózták le:

Forrás: Facebook/Cargomoda

Feltehetően elkerülte a kreatívok figyelmét, hogy érzékeny területre tévedtek, a budapesti egyik holokausztemlékmű ugyanis éppen ezzel a gesztussal hívja fel a figyelmet a holokauszt magyarországi áldozatainak emlékére, akiket a Dunába lőttek.

Forrás: Wikipedia

A posztot végül - látván a kommentelők kifakadását - törölték. 

Frissítés, 13:43 - A cég bocsánatot kért.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.