Evakuálni kellett az éjjel az idősek otthonát Noszvajon

baleset
2019 március 06., 05:05
comments 15
Az idősek otthona Noszvaj határában
photo_camera Az idősek otthona Noszvaj határában Fotó: Google Street View

UPDATE 8:52: A Katasztrófavédelem hírünk megjelenése óta gyakorlatilag minden részletében pontosította az MTI eredeti hírét: az épület alapterülete nem 300, hanem közel 500 négyzetméter, nem lángolt az egész tetőszerkezet, és nem 101, hanem 65 embert kellett kimenekíteni az épületből.

_________

Kigyulladt egy idősotthon Noszvaj külterületén. A háromszáz négyzetméteres épület teljes teteje lángra kapott, emiatt az épületet evakuálni kellett. A tűzoltók összesen 101 embert menekítettek ki.

Az Egerből, Mezőkövesdről, Füzesabonyból, Pétervásáráról, Mezőtarcsáról érkező tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat.

Az otthonban dolgozók már az egységek kiérkezése előtt megkezdték az ott élők kimentését, amelyet a tűzoltók fejeztek be. Négy lakót a mentők a kimenekítés közben szerzett hámsérülések miatt kórházba szállítottak. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.