Mirkóczki Ádám az ellenzék közös jelöltje Egerben

A Jobbik országgyűlési képviselője, Mirkóczki Ádám lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje Egerben az őszi önkormányzati választásokon – tudta meg a Magyar Hang. Az összefogást szerda délután jelentik be. A politikus mögé felsorakozott a Jobbik mellett az MSZP, az LMP, a Demokratikus Koalíció és a Momentum is, a szavazólapon azonban nem lesznek pártlogók, a jelölőszervezet az Egységben a városért egyesület lesz.

A legutóbbi országgyűlési választáson Egerben Mirkóczki teljesített a legjobban , maga mögé utasítva a kormánypárti indulót is. Április 8-án 14 257-en voksoltak rá, míg fideszes ellenfelére – Nyitrai Zsoltra, aki a kisebb településeken jobb eredményt elérve nyerte meg a választókerületet – 13 624 ember szavazott. Eger az első olyan megyeszékhely, ahol hivatalosan is bejelentették az együttműködést. A Magyar Hang értesüléseit megerősítette Mirkóczki Ádám is.

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatót tart az egri Dobó István Laktanya bejárata elõtt 2018. március 19-én.Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.