Mirkóczki Ádám az ellenzék közös jelöltje Egerben

2019 március 6., szerda 12:38
157

A Jobbik országgyűlési képviselője, Mirkóczki Ádám lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje Egerben az őszi önkormányzati választásokon – tudta meg a Magyar Hang. Az összefogást szerda délután jelentik be. A politikus mögé felsorakozott a Jobbik mellett az MSZP, az LMP, a Demokratikus Koalíció és a Momentum is, a szavazólapon azonban nem lesznek pártlogók, a jelölőszervezet az Egységben a városért egyesület lesz.

A legutóbbi országgyűlési választáson Egerben Mirkóczki teljesített a legjobban , maga mögé utasítva a kormánypárti indulót is. Április 8-án 14 257-en voksoltak rá, míg fideszes ellenfelére – Nyitrai Zsoltra, aki a kisebb településeken jobb eredményt elérve nyerte meg a választókerületet – 13 624 ember szavazott. Eger az első olyan megyeszékhely, ahol hivatalosan is bejelentették az együttműködést. A Magyar Hang értesüléseit megerősítette Mirkóczki Ádám is.

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatót tart az egri Dobó István Laktanya bejárata elõtt 2018. március 19-én. Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt