Mirkóczki Ádám az ellenzék közös jelöltje Egerben

politika
2019 március 06., 12:38
comments 148

A Jobbik országgyűlési képviselője, Mirkóczki Ádám lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje Egerben az őszi önkormányzati választásokon – tudta meg a Magyar Hang. Az összefogást szerda délután jelentik be. A politikus mögé felsorakozott a Jobbik mellett az MSZP, az LMP, a Demokratikus Koalíció és a Momentum is, a szavazólapon azonban nem lesznek pártlogók, a jelölőszervezet az Egységben a városért egyesület lesz.

A legutóbbi országgyűlési választáson Egerben Mirkóczki teljesített a legjobban , maga mögé utasítva a kormánypárti indulót is. Április 8-án 14 257-en voksoltak rá, míg fideszes ellenfelére – Nyitrai Zsoltra, aki a kisebb településeken jobb eredményt elérve nyerte meg a választókerületet – 13 624 ember szavazott. Eger az első olyan megyeszékhely, ahol hivatalosan is bejelentették az együttműködést. A Magyar Hang értesüléseit megerősítette Mirkóczki Ádám is.

photo_camera Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatót tart az egri Dobó István Laktanya bejárata elõtt 2018. március 19-én. Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.