Napsütéses tavaszi jó reggelt minden kedves olvasónknak!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy egészen apró, völgyzugos zempléni részt leszámítva fagymentes reggelre ébredhet az ország. A Dunántúlon ugyan felhők tarkítják az eget, az ország többi részén viszont zavartalan lesz már a kora reggeli napsütés is. Ennek jótékony hatására az országban már délelőtt 7-10 fokok lesznek, délutánra pedig országszerte tíz fok fölé melegedik, délen akár a 15 fokot is meghaladhatja a csúcshőmérséklet.

Nagyrészt napos időre számíthatunk, a nyugat felől vastagodó fátyolfelhőzet sem takarni, csak szűrni fogja a fényt. Csapadék nem várható, a déli szél viszont többfele felélénkülhet, a Dunántúl északi részén megerősödhet.

És a mai tavasz még semmi ahhoz képest, ami csütörtökön vár ránk, amikor a csúcshőmérséklet már inkább május, mint március elejét idéző 23 fok is lehet. Napszemüvegeket fel!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.