Pénzt és paripát foglaltak le a rendőrök Turán, amikor lecsaptak egy dizájnerdroggal kereskedő bandára

Tbg
bűnügy
2019 március 06., 06:28
comments 54

„Lecsaptunk Turán. Összehangolt akciónkban egyidőben 6 helyszínen intézkedtünk. 8 embert gyanúsítunk új pszichoaktív anyaggal való visszaéléssel. Pénzt, 12 paripát, és nagyértékű járműveket is lefoglaltunk” - közölte a rendőrség.

A paripák alatt valóban paripákat, azaz lovakat ért a jard: „a gyanúsítottaktól feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett nagyértékű járműveket, milliós nagyságrendben készpénzt, műszaki cikkeket, továbbá tizenkettő lovat foglalt le” a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Az akcióban több rendőri egység is részt vett, nyolc embert hallgattak ki, ötöt őrizetbe vette. (Police.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.