Tarlós szerint Puzsér értelmetlen dolgokat művel

Független kihívójáról, Puzsér Róbertről is beszélt a Magyar Nemzetnek Tarlós István főpolgármester. Mint mondta, Puzsér szerinte „értelmetlen dolgokat művel”. „Puzsér Róbertet nem szeretném a hibátlanság mértéke szerint pontozni, csak látom, mit csinál. Ordítozik, rúg, csíp, karmol minden irányba, de ha eljön az ideje, lesz megoldása a helyzetre” - mondta, majd ki is fejtette, hogy ez alatt mit ért:

szerinte Puzsér „valamilyen halandzsa indokkal vissza fog lépni”, vagy korábbi kikötéseit feladva mégis elfogadja Karácsony Gergely feltételeit, és „megvereti magát egy újabb előválasztáson”. „Egy biztos, hogy októberben nem lesz ott a rajtvonalon” - mondta.

Az interjúban beszélt a fővárosi parkolási helyzetről is, minden felelősséget visszautasítva. Szerinte ugyanis a Fővárosnak csak annyi beleszólása van a parkolási ügyekbe, hogy kizárólag a kerületek javaslatai alapján kijelöli a parkolási övezeteket. Mint mondta, sem a miniszterelnök, sem ő nem ellenőriz parkolóórákat, kerületi szerződéseket.

Ezen kívül még beszélt az éjszakai repülési tilalom bevezetéséről, amiről már egyeztetnek a Budapest Airport és a HungaroControl vezetőivel, akik közül az utóbbi támogatja az éjszakai repülési tilalom bevezetését.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.