Tarlós szerint Puzsér értelmetlen dolgokat művel

Független kihívójáról, Puzsér Róbertről is beszélt a Magyar Nemzetnek Tarlós István főpolgármester. Mint mondta, Puzsér szerinte „értelmetlen dolgokat művel”. „Puzsér Róbertet nem szeretném a hibátlanság mértéke szerint pontozni, csak látom, mit csinál. Ordítozik, rúg, csíp, karmol minden irányba, de ha eljön az ideje, lesz megoldása a helyzetre” - mondta, majd ki is fejtette, hogy ez alatt mit ért:

szerinte Puzsér „valamilyen halandzsa indokkal vissza fog lépni”, vagy korábbi kikötéseit feladva mégis elfogadja Karácsony Gergely feltételeit, és „megvereti magát egy újabb előválasztáson”. „Egy biztos, hogy októberben nem lesz ott a rajtvonalon” - mondta.

Az interjúban beszélt a fővárosi parkolási helyzetről is, minden felelősséget visszautasítva. Szerinte ugyanis a Fővárosnak csak annyi beleszólása van a parkolási ügyekbe, hogy kizárólag a kerületek javaslatai alapján kijelöli a parkolási övezeteket. Mint mondta, sem a miniszterelnök, sem ő nem ellenőriz parkolóórákat, kerületi szerződéseket.

Ezen kívül még beszélt az éjszakai repülési tilalom bevezetéséről, amiről már egyeztetnek a Budapest Airport és a HungaroControl vezetőivel, akik közül az utóbbi támogatja az éjszakai repülési tilalom bevezetését.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.