Ezért ne vegyél drága kék terepjárót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ma reggel egy Bartók Béla úti pékség előtt történt a találkozás 8:45 magasságában a sráccal, akivel - bár hatalmas fülekkel megáldott kutyám láttán megtorpant - nem sikerült verbális interakcióba lépni, mert éppen Édesanyámmal dumáltam meg, hogy most akkor építész maradjak vagy pék legyek, ő meg már éppen távozott

Nade, a lényeg. mosolygott, meg nyilván én is, mint állat, de aztán beszállt a csodálatos autójába, amiről nem tudom, milyen is volt pontosan, mert az autókhoz nem értek, de ilyen kék volt meg terepjáró (land rover defender ?) integetett és elhúzott, én meg ott maradtam, aztán a diós csigám mellé még megkérdeztem a pékségben, hogy sokat jár-e oda, mire mondták, hogy igen, tehát gondolom majd egyszer, talán 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.