Ezért ne vegyél drága kék terepjárót

Ma reggel egy Bartók Béla úti pékség előtt történt a találkozás 8:45 magasságában a sráccal, akivel - bár hatalmas fülekkel megáldott kutyám láttán megtorpant - nem sikerült verbális interakcióba lépni, mert éppen Édesanyámmal dumáltam meg, hogy most akkor építész maradjak vagy pék legyek, ő meg már éppen távozott

Nade, a lényeg. mosolygott, meg nyilván én is, mint állat, de aztán beszállt a csodálatos autójába, amiről nem tudom, milyen is volt pontosan, mert az autókhoz nem értek, de ilyen kék volt meg terepjáró (land rover defender ?) integetett és elhúzott, én meg ott maradtam, aztán a diós csigám mellé még megkérdeztem a pékségben, hogy sokat jár-e oda, mire mondták, hogy igen, tehát gondolom majd egyszer, talán 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.