„Fiatalos és dinamikus munkakörnyezettel” csábít ellenőrnek a BKK

Budapest
2019 március 07., 08:44

Fiatalos és dinamikus munkakörnyezettel, illetve versenyképes juttatási csomaggal csábít ellenőrnek és HÉV-ellenőrnek a BKK tulajdonolta Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt.. A Napi.hu szerint jelentősen csökkent az ellenőrök száma az utóbbi években Budapesten:

a 2013-ban még 365-en dolgoztak karszalaggal, tavaly viszont már csak 223-an. 

A lap érdeklődésére, hogy mit takar a versenyképes juttatási csomag, a cég elárulta: jelenleg az ellenőrök és a HÉV-ellenőrök kezdő alapbére bruttó 220 ezer forint (nettó 146 300 forint), 5 éves munkaviszonnyal 230-245 ezer forintot (nettó 152 950-162 925 forint) lehet keresni. Erre jön számos pótlék, pl. az alagútban közlekedő vonalakon végzett munkáért fizetett pluszpénz.

Az ellenőrök ezen felül évi bruttó 396 ezer forintos cafeteriakerettel kalkulálhatnak, ebben többek közt SZÉP kártya és bérlet is szerepel. És tovább is van még: 

például az ellenőrök munkaidő-kedvezményt kaphatnak, ha frissen házasodtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.