Hangtállal tartja távol a negatív erőket a képviselő-testülettől az abai polgármester

2019 március 7., csütörtök 8:04
166

„Szeretnék segíteni abban, hogy Paprikajancsi, Sunyi Róka és Páváskodó Pulyka a láthatatlan világból, minél kevésbé tudja zavarni az érdemi testületi munkát,” vezette fel ötletét az abai polgármester a január 23-i képviselő-testületi ülés szünetében. Kossa Lajos úgy folytatta. hogy ennek két eszköze van, egy gyertya, ami ezentúl minden ülésen ott lesz az asztal közepén, a másik pedig egy hangtál lesz. 

Ezentúl minden testületi döntést egy gongszóval fogunk megünnepelni. A hangtálnak a hangja szintén segít a testületi ülésektől távol tartani a negatív erőket,

tette hozzá. És a képviselők csöndben hallgatták. 

Az Átlátszó beszámolója szerint Paprikajancsi, Sunyi Róka és Páváskodó Pulyka három képviselőt takar. Azt a hármat, akik néha kérdezni próbálkoznak. A polgármester szerint ők gonoszak, szemben a jókkal, akik mindig egyetértenek vele, és mindent megszavaznak. 

Az abai polgármesterre amúgy tavaly decemberben felfüggesztett börtönbüntetést kért a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség, számolt be a G7. A vádirat szerint 

2012 és 2016 között 83 alkalommal vett fel a település pénztárából kisebb-nagyobb összegeket, összesen több mint 10,7 millió forintot.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt