Nem volt kedve felragasztani a kormány hazug óriásplakátját, inkább kirakós játékot csinált belőle

politika
2019 március 07., 12:25
comments 116

Agárdon, a Balatoni út mellett áll egy óriásplakátállvány. Ha az ember mostanában autóval húz el mellette, ez a látvány fogadja:

De ha gyalog vagyunk, és megkerüljük a szerkezetet, jön a meglepetés. A hátoldala ugyanis így néz ki:

„Bárki fordította meg, le a kalappal!”

- írta meg olvasónk, Hajnalka, aki a képeket is készítette. Hajnalka azonban nem ragadt le a sima fotóriporterségnél és vérbeli oknyomozó módjára szóba is elegyedett egy helybélivel:

„Mikor fényképeztem, kijött a bácsi, aki ott lakik. Azt mondta, a szél csinálta. Háááát....ez a fránya szél milyen oldalról fújt????”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.