Pénisznagyobbítás közben halt meg a milliárdos gyémántkereskedő

külföld
2019 március 07., 09:17
comments 351

A 65 éves Ehud Arye Laniado, aki gyémántkereskedőként hozta össze milliárdos vagyonát, Párizsban veszítette életét. Ahol a hírek szerint épp egy pénisznagyobbító műtéten esett át. Szívroham végzett vele, ami a műtét közben érte.

A belga-izraeli kettős állampolgár állítólag kevéssel azután lett rosszul, hogy egy ismeretlen anyagot injekcióztak az orvosok a péniszébe.

A brit bulvárlapok közben frontális támadást indítottak az elhunyttal szemben, és többek között arról írnak, hogy Laniado megszállottja volt a vagyonának, naponta többször megnézte a számlakivonatait, csak hogy jobb kedve legyen, ugyanakkor a férfi komplexusos volt a pénisze mérete miatt.

Laniado pontos vagyona nem ismert, de azt tudni, hogy korábban több milliárd dolláros adóelkerülési és csempészési ügyekbe is keveredett. (NY Post, Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.