Egy vermonti kisvárosban tiszteletbeli polgármesterré választották Lincolnt, a núbiai kecskét

A vermonti Fair Haven lakói első tiszteletbeli polgármesterállatának választotta Lincolnt, a hároméves núbiai kecskét. Kedden lépett hivatalba, és egy éven át töltheti be a posztot. Tiszteletbeli polgármesterként pedig részt vehet a 2500 fős település rendezvényein. 

Fotó: Vitaliy Ankov/Sputnik

Lincolnnak ehhez 15 másik állattal kellett megküzdenie a helyiek szavazataiért, de azok főleg kutyák és macskák voltak, de maga mögé utasított egy Crystal nevű futóegeret is. (APNews)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.