Egy vermonti kisvárosban tiszteletbeli polgármesterré választották Lincolnt, a núbiai kecskét

POLITIKA
2019 március 08., 09:21
comments 66

A vermonti Fair Haven lakói első tiszteletbeli polgármesterállatának választotta Lincolnt, a hároméves núbiai kecskét. Kedden lépett hivatalba, és egy éven át töltheti be a posztot. Tiszteletbeli polgármesterként pedig részt vehet a 2500 fős település rendezvényein.

photo_camera Fotó: Vitaliy Ankov/Sputnik

Lincolnnak ehhez 15 másik állattal kellett megküzdenie a helyiek szavazataiért, de azok főleg kutyák és macskák voltak, de maga mögé utasított egy Crystal nevű futóegeret is. (APNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt