116 millió forintot sikerült kicsalniuk egy cégtől, de az utolsó pillanatban lebuktak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Majdnem sikerült átvernie egy négyfős bandának egy céget, amelytől megpróbáltak kicsalni 116 millió forintot. 

Egyikük a cég partnerének adva ki magát azzal kereste meg a vállalkozást, hogy megváltozott a bankszámlaszámuk, ezért az éppen esedékes átutalást már az új számlára küldjék.

A számlaszám megváltozásáról a sértett cég írásban kért megerősítést, a banda ezért aláírást és cégbélyegzőt is hamisított.

„Miután a társaság átutalt több mint 116 millió forintot az e-mailben szereplő számlaszámra, a 28 éves hajdúsámsoni K. András - akihez a bankszámla tartozott - elment egy zuglói bankba, hogy felvegye a pénzt” - írja a hírről beszámoló Napi.hu.

A rendőrök azonban márt várták a férfit a bankban és előállították. Négy ember ellen indult eljárás. (Napi.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.