Az MSZP nőnapi rendezvényén díjazták Bálint gazdát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Bálint gazda (Bálint György kertészmérnök) az MSZP budapesti nőnapi rendezvényén, ahol közéleti díjat vett át 2019. március 9-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A Magyar Szocialista Párt nőnapi rendezvényén közéleti díjat adományoztak többek között a 99 éves Bálint György kertészmérnöknek (akit nemrég javasoltak a XVI. kerület díszpolgárának, de a Fidesz megint egységesen leszavazta, mert Bálint gazda régen SZDSZ-es volt), Fullajtár Andrea színművésznek és Görög Ibolya protokollszakértőnek.

Görög Ibolya protokollszakértő (j), miután közéleti díjat vett át az MSZP budapesti nőnapi rendezvényén 2019. március 9-én. Mellette Gurmai Zita, az MSZP nőtagozatának elnöke (b) Hiller István választmányi elnök.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A párt két éve többek között Kéri Lászlót díjazta nőnapon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.