Bibliát szignózott Trump

Tbg
külföld
2019 március 09., 18:33
comments 81

Donald Trump és felesége, Melania Trump Alabamába utazott, ahol az utóbbi évek legsúlyosabb szélviharában, tornádó végzett 23 emberrel.

Trump Beauregard városát látogatta meg, ahol önkéntesekkel is találkozott a helyi templomban. Itt készült az a fotó, ami hamar bejárta a világot, Trump Bibliát ír alá:

Trump aláír március 8-án
photo_camera Trump aláír március 8-án Fotó: Carolyn Kaster/AP

Mint az az ABC cikkéből kiderül, az elnök egy önkéntes és 10 éves kislánya kérésének tett eleget, az édesanya, Rachel Scott büszkén meg is osztotta az aláírt Bibliák képét a Twitteren:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.