Bohócsipkás, oldalkocsis, vizesnyolcas idő lesz a hétvégén

időjárás
2019 március 09., 06:09
comments 89

Szombaton eleinte változóan felhős-napos idő várható, majd északnyugat felől többfelé megvastagszik a felhőzet, viszont kisebb eső/zápor kezdetben csak délkeleten és délnyugaton, délután pedig az északi tájakon fordulhat elő. A délnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik, az északi hegycsúcsokon viharos széllökések is előfordulhatnak. A hajnali 1-8 fok után délután 13-18 fok is lehet. Front nem lesz.

Vasárnap már erősen felhős, borult időre van kilátás, sokfelé lesz eső, zápor. A délnyugati szél élénk, erős marad, néhol egy-egy viharos közeli lökés is előfordulhat. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 19 fok között lesz, északon, északkeleten hűvösebb, délen, délnyugaton melegebb idő várható. (Időkép)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.