Csákánnyal támadt Jézusra

Két egyházi szobrot is megrongáltak az elmúlt időszakban, a rendőrség eredményes felderítés után mindkét elkövetőt elkapta.

 A Nógrád megyei Palotáson március 6-án ment neki egy 31 éves férfi egy Jézus-szobornak, egy csákánnyal sikerült a Megváltó lábát eltörni, de a további rongálást megakasztotta az, hogy a csákány elromlott, kettétört a nyele. A rongáló férfit másnap megtalálták.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A kiskunmajsai Nepomuki Szent János szobrát februárban rongálta meg egy 54 éves férfi, itt viszont a Police.hu híradásából nem derül ki, milyen eszközt használt. Előbb a szobor fejét törte le februrár elején, majd visszatért és a torzót is feldöntötte március 8-án. Ezután fogták el a rendőrök. 

Fotó: Police.hu


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.