Leszúrta a vitapartnerét, szőnyegbe csavarta, majd több mint egy hónapig tartotta a lakásán

bűnügy
2019 március 09., 08:15
comments 120

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomozott egy 61 éves pécsi férfi ellen, aki tavaly októberben egy késsel leszúrta az ismerősét.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrségre november 24-én 18:59-kor érkezett bejelentés arról, hogy holttest van egy pécsi lakásban. A rendőrök megállapították, hogy a sértett halálát idegenkezűség okozta. A gyanúsítottat a helyszínen elfogták, előállították, és kihallgatták.

Kiderült, hogy a férfi október 22-én délután otthon összeveszett az ismerősével, majd egy késsel megsebesítette, amibe a vitapartnere belehalt. A gyanúsított ezután a holttestet egy szőnyegbe csavarta, ami ezután több mint egy hónapig feküdt a lakásban.

A nyomozást most zárták le, az ügy az ügyészség előtt van. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.