Tíz éve bika az amerikai piac

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tíz év telt el azóta, hogy összeomlottak a Wall Street-i tőzsdék, és az amerikai szövetségi kormány, illetve a jegybank egészen elképesztő összegekkel a piac segítségére sietett, amit Donald Trump jelentős adócsökkentéssel fejelt meg 2018-ban.

A Reuters összeállításából kiderül, hogy 2009 március 6-án az 500 legnagyobb  amerikai tőzsdei cég árfolyamát követő S&P 500 történelmi mélyponton,  676,53 ponton állt. Ma viszont 2.743,07-ot mutat a mutató.

A legnagyobb növekedést az Ulta Beauty kozmetikai kereskedőcég produkálta, majdnem 7000 százalékos növekedést hozva, második a forgalmazással és újabban filmgyártással is foglalkozó Netflix, több mint 6000 százalékos növekedéssel. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.