Újra kiszabadult R. Kelly

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Újra szabadlábon van R. Kelly, akit feburárban vádoltak meg szexuális erőszakkal, többek között kiskorúak ellenivel is, áldozatai 13 és 17 év közöttiek voltak. 

Ezúttal azért kellett börtönbe vonulnia a volt sportolónak és énekesnek, mert volt felesége hiába követelte rajta a gyerektartási díjat, azzal adós maradt. Azért szabadulhatott ki mégis, mert egy ismeretlen kifizette a 161 ezer dolláros (45 millió forintos) összeget. Kelly külön cellát kapott, az őrök csak óránként néztek rá.

Februárban szintén nem kellett túl sok időt börtönben ülnie erőszakos ügyei miatt, 100 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadlábon. Kelly tagadja a vádakat, ügyvédje pedig azt mondta, egyelőre semmiféle bizonyítékot nem láttak. (CNN)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.