Újra kiszabadult R. Kelly

Újra szabadlábon van R. Kelly, akit feburárban vádoltak meg szexuális erőszakkal, többek között kiskorúak ellenivel is, áldozatai 13 és 17 év közöttiek voltak. 

Ezúttal azért kellett börtönbe vonulnia a volt sportolónak és énekesnek, mert volt felesége hiába követelte rajta a gyerektartási díjat, azzal adós maradt. Azért szabadulhatott ki mégis, mert egy ismeretlen kifizette a 161 ezer dolláros (45 millió forintos) összeget. Kelly külön cellát kapott, az őrök csak óránként néztek rá.

Februárban szintén nem kellett túl sok időt börtönben ülnie erőszakos ügyei miatt, 100 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadlábon. Kelly tagadja a vádakat, ügyvédje pedig azt mondta, egyelőre semmiféle bizonyítékot nem láttak. (CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.