Brutális tinédzserlányok Nádudvaron: verték, megalázták, a lábukat csókoltatták az áldozattal

2019 március 9., szombat 18:58
391

- Miért kell lábat csókolnod?
- Mert a kutyád vagyok.
- És miért vagy a kutyám?
- Mert te azt mondtad.

Ilyen és ehhez hasonló párbeszédek zajlottak le Nádudvaron, ahol két tinédzser lány egy harmadikat bántalmazott, számolt be az RTL Klub híradója.

A két lány mobiltelefonnal rögzítette, ahogy a harmadik lányt megalázzák és bántalmazzák. A felvételeket annyira felkavarónak találta az RTL Klub, hogy eltorzították a képet, de még így is látszik, hogy a megvert lány vérzik, a támadók azonban nem hagyják abba az abúzust. A lány arcába tapostak, és egyikük megcsókoltatta vele a cipőjét.

Mint a híradásból kiderül, a sértett kollégiumban lakik, nagymamája neveli és tavaly halt meg az édesanyja. A felvételen az elhunytat is szidják a lányok.

A stáb ellátogatott a bántalmazókhoz, de - bár otthon voltak - nem kívántak reagálni a történtekre. Az egyik bántalmazó háza ablakát kővel bedobták, a ház elé az aszflatra felfújták ismeretlenek, hogy "Kutya".

Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, a település polgármestere pedig azt ígérte, megpróbál közvetíteni a családok között és beszél az iskolával is. A bántalmazók akár börtönbüntetést is kaphatnak. (RTL Klub)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt