Brutális tinédzserlányok Nádudvaron: verték, megalázták, a lábukat csókoltatták az áldozattal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

- Miért kell lábat csókolnod?
- Mert a kutyád vagyok.
- És miért vagy a kutyám?
- Mert te azt mondtad.

Ilyen és ehhez hasonló párbeszédek zajlottak le Nádudvaron, ahol két tinédzser lány egy harmadikat bántalmazott, számolt be az RTL Klub híradója.

A két lány mobiltelefonnal rögzítette, ahogy a harmadik lányt megalázzák és bántalmazzák. A felvételeket annyira felkavarónak találta az RTL Klub, hogy eltorzították a képet, de még így is látszik, hogy a megvert lány vérzik, a támadók azonban nem hagyják abba az abúzust. A lány arcába tapostak, és egyikük megcsókoltatta vele a cipőjét.

Mint a híradásból kiderül, a sértett kollégiumban lakik, nagymamája neveli és tavaly halt meg az édesanyja. A felvételen az elhunytat is szidják a lányok.

A stáb ellátogatott a bántalmazókhoz, de - bár otthon voltak - nem kívántak reagálni a történtekre. Az egyik bántalmazó háza ablakát kővel bedobták, a ház elé az aszflatra felfújták ismeretlenek, hogy "Kutya".

Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, a település polgármestere pedig azt ígérte, megpróbál közvetíteni a családok között és beszél az iskolával is. A bántalmazók akár börtönbüntetést is kaphatnak. (RTL Klub)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.