Brutális tinédzserlányok Nádudvaron: verték, megalázták, a lábukat csókoltatták az áldozattal

oktatás
2019 március 09., 18:58
comments 389

- Miért kell lábat csókolnod?
- Mert a kutyád vagyok.
- És miért vagy a kutyám?
- Mert te azt mondtad.

Ilyen és ehhez hasonló párbeszédek zajlottak le Nádudvaron, ahol két tinédzser lány egy harmadikat bántalmazott, számolt be az RTL Klub híradója.

A két lány mobiltelefonnal rögzítette, ahogy a harmadik lányt megalázzák és bántalmazzák. A felvételeket annyira felkavarónak találta az RTL Klub, hogy eltorzították a képet, de még így is látszik, hogy a megvert lány vérzik, a támadók azonban nem hagyják abba az abúzust. A lány arcába tapostak, és egyikük megcsókoltatta vele a cipőjét.

Mint a híradásból kiderül, a sértett kollégiumban lakik, nagymamája neveli és tavaly halt meg az édesanyja. A felvételen az elhunytat is szidják a lányok.

A stáb ellátogatott a bántalmazókhoz, de - bár otthon voltak - nem kívántak reagálni a történtekre. Az egyik bántalmazó háza ablakát kővel bedobták, a ház elé az aszflatra felfújták ismeretlenek, hogy "Kutya".

Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, a település polgármestere pedig azt ígérte, megpróbál közvetíteni a családok között és beszél az iskolával is. A bántalmazók akár börtönbüntetést is kaphatnak. (RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.