Jaguárral akart szelfizni az állatkertben, átmászott a kerítésen, rátámadt az állat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vakmerő szelfire készülő nőre támadt egy jaguár egy arizónai állatkertben - írja a Washington Post honlapja. 

A helyi tűzoltók szerint a 30-as éveiben járó nő átmászott egy korláton, hogy még jobb közös képet készíthessen a vadállattal, amikor az állat egyik mancsával magához ragadta. A nő karján nyílt színi sebek láthatóak az esetről készült felvételeken, de a hírek szerint nem életveszélyesek.  

Az eset Phoenix-től nem messze, Litchfield Park városában történt. A támadás körülményeit vizsgálják, de az biztos, hogy az állat nem hagyta el a számára elkerített részt, a nő volt az, aki az egyik korláton átlépve túl közel merészkedett az állathoz. 

Az állatkert vezetése az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy az elmúlt időszakban több ketrec és elkerített helyiség körül szereltek fel extra korlátokat és rácsokat, mert a látogatók gyakran olyan helyekre másznak be egy-egy jobb kép kedvéért, ami már veszélyes.

Ebben az esetben két szemtanú sietett a nő segítségére. Egyikük egy vizes palackot dobott a jaguár felé, elterelve ezzel figyelmét a nőről, akit így a másik szemtanú ki tudott szabadítani az állat mancsai közül. A nő ezek után sokkos állapotba került. 

Az állatkert igazgatója elmondta, hogy ugyanez a jaguár nagyjából egy évvel ezelőtt megsebesített egy másik látogatót is, aki szintén átlépte a biztonsági korlátot. (Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.