Megtévesztően szép még az idő, de BORZALMAS fordulatok várhatók, ha teheted, maradj otthon!

Ahhoz képest, hogy sokan már elkönyvelték a relatíve kellemes időt, ma apokaliptikus események várhatók. Most még sok helyen süt a nap, de már most akkorákat lök a szél, mint egy túldoppingolt kecskebak. 

És ez csak az előjáték! 

Később ugyanis be fog gorombulni az idő, hol zápor, hol zivatar, sőt jégdarazivatar várható, sőt bejátszhat a havas eső, a hegyekben pedig akár a havazás is. 

A szél olyan erős, hogy hajlanban egyáltalán nem közeledtek a vonatok a Dunakanyar és Budapest között a sínekre esett fák miatt.

A hatás erősen hidegfronti, de örüljünk annak, hogy Magyországon legalább nincsenek aktív tűzhányók és a cunamiveszély is elhanyagolható.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.