Megverte a sekrestyést, eltörte a kórházi őr orrát, mellberúgta a nőt, leütött több férfit és egy rúgással eltört egy lökhárítót az embertelen erejű győri hajléktalan

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Börtönbüntetést kért az ügyészség arra a letartóztatásban lévő 30 éves győri hajléktalan férfire, aki 2018. márciusa és júniusa között kirívóan durva módon terrorizálta a város lakosságát. A fickó a legkülönbözőbb helyszíneken és élethelyzetekben vadult meg és támadott meg embereket minden ok vagy előzmény nélkül.

  • Mise közben ordibálni és fenyegetőzni kezdett egy templomban, majd megütötte a sekrestyést.
  • Bármiféle szóváltás nélkül mellkason rúgott egy nőt az utcán.
  • Egy másik nőt hátba és kézen rúgott hasonló körülmények között.
  • Ez utóbbi nő segítségére sietett egy házaspár, Ennek nőtagját fülön és arcon ütötte, a férfit pedig megdobta kővel.
  • Amikor kórházba került, a betegekre vicsorgott, miköben pengével vagdalta a haját, mad az őrre támadt és eltörte az orrát.
  • Miután rávicsorgott egy párra egy gyorsétterem előtt, előbb megütötte, majd lefejelte a férfit.
  • Ugyanennél az étteremnél ájultra vert egy másik férfit.
  • Véresre vert egy másik hajléktalant.

De hogy nemcsak betegesen agresszív, hanem rendkívüli testi erejű, az akkor derült ki, 

amikor a sorban utolsó hajlétalan áldozat segítségére siető autós kocsijába olyan erővel rúgott bele, hogy annak eltört a lökhárítója.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.