Megverte a sekrestyést, eltörte a kórházi őr orrát, mellberúgta a nőt, leütött több férfit és egy rúgással eltört egy lökhárítót az embertelen erejű győri hajléktalan

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Börtönbüntetést kért az ügyészség arra a letartóztatásban lévő 30 éves győri hajléktalan férfire, aki 2018. márciusa és júniusa között kirívóan durva módon terrorizálta a város lakosságát. A fickó a legkülönbözőbb helyszíneken és élethelyzetekben vadult meg és támadott meg embereket minden ok vagy előzmény nélkül.

  • Mise közben ordibálni és fenyegetőzni kezdett egy templomban, majd megütötte a sekrestyést.
  • Bármiféle szóváltás nélkül mellkason rúgott egy nőt az utcán.
  • Egy másik nőt hátba és kézen rúgott hasonló körülmények között.
  • Ez utóbbi nő segítségére sietett egy házaspár, Ennek nőtagját fülön és arcon ütötte, a férfit pedig megdobta kővel.
  • Amikor kórházba került, a betegekre vicsorgott, miköben pengével vagdalta a haját, mad az őrre támadt és eltörte az orrát.
  • Miután rávicsorgott egy párra egy gyorsétterem előtt, előbb megütötte, majd lefejelte a férfit.
  • Ugyanennél az étteremnél ájultra vert egy másik férfit.
  • Véresre vert egy másik hajléktalant.

De hogy nemcsak betegesen agresszív, hanem rendkívüli testi erejű, az akkor derült ki, 

amikor a sorban utolsó hajlétalan áldozat segítségére siető autós kocsijába olyan erővel rúgott bele, hogy annak eltört a lökhárítója.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.