Néha nem várt nehézségekbe ütközik a fehér faj védelme

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Mérce számolt be a hétvégén arról, hogy még februárban, az úgynevezett Becsület Napja alkalmakor nemzetközi szélsőjobboldali csoportok tartottak találkozót egy budapesti állóhajón, a Zsófia főhercegné nevűn. A Mérce helyszíni riportot is közölt, mivel sikerült feljutniuk a hajóra. Az egyik felszólaló a Magyarelvű Mozgalom képviseletében Papp Tibor Károly volt, aki így zárta a beszédét: 

Papp teljes beszéde itt nézhető meg

A Mérce beszámolója szerint amúgy a program meglehetősen hosszúra nyúlt, sokszor elég vontatott is volt, ráadásul a külföldi újfasiszta szónokok is leginkább keseregtek, például mert kevés fiatal van a mozgalomban. 

A beszámoló kitér arra is, hogy a magyar felszólalók általában ügyeltek arra, hogy csak burkoltan utaljanak arra, kit sejtenek különféle jelenségek mögött, de például a francia előadó nyíltan is a nemzetközi zsidóságról beszélt, mint ami a migrációt szervezi. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.