Néha nem várt nehézségekbe ütközik a fehér faj védelme

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Mérce számolt be a hétvégén arról, hogy még februárban, az úgynevezett Becsület Napja alkalmakor nemzetközi szélsőjobboldali csoportok tartottak találkozót egy budapesti állóhajón, a Zsófia főhercegné nevűn. A Mérce helyszíni riportot is közölt, mivel sikerült feljutniuk a hajóra. Az egyik felszólaló a Magyarelvű Mozgalom képviseletében Papp Tibor Károly volt, aki így zárta a beszédét: 

Papp teljes beszéde itt nézhető meg

A Mérce beszámolója szerint amúgy a program meglehetősen hosszúra nyúlt, sokszor elég vontatott is volt, ráadásul a külföldi újfasiszta szónokok is leginkább keseregtek, például mert kevés fiatal van a mozgalomban. 

A beszámoló kitér arra is, hogy a magyar felszólalók általában ügyeltek arra, hogy csak burkoltan utaljanak arra, kit sejtenek különféle jelenségek mögött, de például a francia előadó nyíltan is a nemzetközi zsidóságról beszélt, mint ami a migrációt szervezi. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.