Néha nem várt nehézségekbe ütközik a fehér faj védelme

2019 március 11., hétfő 13:03
396

A Mérce számolt be a hétvégén arról, hogy még februárban, az úgynevezett Becsület Napja alkalmakor nemzetközi szélsőjobboldali csoportok tartottak találkozót egy budapesti állóhajón, a Zsófia főhercegné nevűn. A Mérce helyszíni riportot is közölt, mivel sikerült feljutniuk a hajóra. Az egyik felszólaló a Magyarelvű Mozgalom képviseletében Papp Tibor Károly volt, aki így zárta a beszédét: 

Papp teljes beszéde itt nézhető meg

A Mérce beszámolója szerint amúgy a program meglehetősen hosszúra nyúlt, sokszor elég vontatott is volt, ráadásul a külföldi újfasiszta szónokok is leginkább keseregtek, például mert kevés fiatal van a mozgalomban. 

A beszámoló kitér arra is, hogy a magyar felszólalók általában ügyeltek arra, hogy csak burkoltan utaljanak arra, kit sejtenek különféle jelenségek mögött, de például a francia előadó nyíltan is a nemzetközi zsidóságról beszélt, mint ami a migrációt szervezi. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt