A hőmérséklet még a télre emlékeztet, a világos már tavaszt ígér

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

De rég volt már friss, hajnali városképem, gondoltam, amikor belémötlött, hogy hát persze, hónapok óta nem láttam fényt, amikor hajnalban jöttem ügyelni. Most az óraátállításig végre lesz egy-két alkalom, amikor már nem tök sötétben kell érkezzek! A lényeg a lényeg, hát ilyen gyönyörű napfelkeltét se láttam már vagy október óta:

Fotó: akiraly

Ma nem csupán ez a kép emlékeztet a tavaszra. Hajnalban még emlékeztetőt kaptunk a télből, a Tiszántúlon és a Dráva mentén jelenleg is fagy, van, ahol -7 fokot mértek. A hajnali fagyok után már délelőtt országszerte 6-8 fokra melegedhet, és ugyan erősen felhős lesz az ég, de még némi napsütésre is számíthatunk. Számottevő csapadékra azonban nem, néhol alakulhat csak ki futó zápor.

Az északnyugati szél több helyen megerősödik, a Kisalföldön akár még viharos széllökések is lehetnek.

Ennek ellenére délutánra már mindenhol 10 fok körül alakulnak már a hőmérsékletek, az ország legmelegebb részein akár 12 fok is lehet. Ez ilyenkor március első felében semmilyen tekintetben sem számít extrémnek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.