Mielőtt reggelre átragasztották volna, az MSZP-sek már átformálták a kormány Juncker-plakátjait

Reggelre átragasztották a ferihegyi úton a kormány Soros György és Jean-Claude Juncker ellen agitáló, EU-ellenes plakátjait, írtuk olvasónk, Géza beszámolója alapján, akinek kedd reggel pont arrafele volt dolga. Úgy tűnt, hogy minderre Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltjének keddi látogatása miatt lehetett szükség, ő ugyanis azon az állásponton van, hogy a Néppárt és a Fidesz konfliktusának rendezésében nélkülözhetetlen, hogy a magyar kormány felhagyjon egy néppárti politikus (Juncker) elleni kampányával.

Nemrég az MSZP egy videót posztolt a Facebookon, amiből kiderül, hogy mielőtt a plakátokat eltávolították volna, az egyiket munkatársaik átcicomázták. A ferihegyi gyorsforgalmi út melletti, tehát Weber várható útvonalán fekvő plakáton Juncker arcmását Weber arcképével takarták ki, és elhelyeztek rajta egy "Welcome to Orbanistan" feliratot is.

Közben érdemes visszakattintaniuk eredeti cikkünkre is, mely folyamatosan frissül, miután felhívásunkra reagálva már több vidéki olvasónk is jelezte, hogy az országnak azon a vidékein, ahol nem várható Manfred Weber felbukkanása, zavartalanul folytatódik a Juncker-ellenes kampány.