Pénzbüntetést kapott a Vidi edzője, amiért sértegette a bírót

futball
2019 március 12., 18:45
comments 32

Az MLSZ fegyelmi bizottsága 300 ezer forintos pénzbüntetést rótt ki kedden Marko Nikolicra, a MOL Vidi FC vezetőedzőjére. A szerb trénernek azért kell fizetnie, mert a testület indoklása szerint „a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető személyére sértő kifejezést használt”.

Marko Nikolic
photo_camera Marko Nikolic Fotó: BEN STANSALL/AFP

Bognár Györgynak, az NB II-es Budaörs szakmai igazgatójának szintén azért kell eltiltást a 3 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki meccsre, mert a játékvezetők személyére sértő kifejezést használt. (MLSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.