Micsoda hajnal, anyám!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: akiraly

Kemény, téli reggelre ébredhettek a nagy magyar alföld lakói, a Tisza és a Dráva mentén helyenként mínusz 5 fokot mértek hajnali 5:50-kor, például Szegeden is. Aktuálisan csak a Dunántúlon nincs fagy.

A késői tél helyenként még napközben is jelentkezik, az Északi-középhegységben akár havas eső is hullhat. Az ország javában azért ennél tavasziasabb lesz az idő, bár az ország észak-nyugati része beborul, és ott kisebb esőzésekre is számíthatunk. Délen még elő-előbukkanhat a nap, ott így már délelőtt is 9-10 fokig melegedhet a levegő.

A helyzet délután se változik sokat, a csapadék eléri Budapest, Nógrád és Heves térségét is. Az országnak a Balaton-Északi-középhegység sávjától északra levő részeint nem is melegszik tíz fokig se a levegő, délen viszont akár 12-13 fok is lehet. Csütörtökön a szerdaihoz hasonló idő várható, péntektől viszont visszavonhatatlanul megérkezik a tavasz. Nemzeti ünnepünkön még viszonylag hűvös, 9-14 fok lesz, de szombaton már akár 20, vasárnap és hétfőn pedig akár 22 fok is lehet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.