Süli János már el sem árulja, hogy mennyit csúszik a paksi bővítés

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A szocialista Tóth Bertalan kérdezett rá a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszternél arra, hogy jelenleg mekkora csúszásnál jár a beruházás. Süli János a korrekt válaszadást megkerülte azzal, hogy legutóbb a Nemzetbiztonsági Bizottság 2019. február 26-i ülésén adott részletes beszámolót, azt hallotta az MSZP frakció képviselője is. Annyit elárult:

jelenleg az orosz fővállalkozó a közel 300 ezer oldalas létesítési engedélyezési dokumentáció összeállításán dolgozik.

Azt csak akkor nyújtja be a Paks2 projektcég, ha úgy ítéli meg, hogy az alapján megadják az engedélyt. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.