Süli János már el sem árulja, hogy mennyit csúszik a paksi bővítés

A szocialista Tóth Bertalan kérdezett rá a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszternél arra, hogy jelenleg mekkora csúszásnál jár a beruházás. Süli János a korrekt válaszadást megkerülte azzal, hogy legutóbb a Nemzetbiztonsági Bizottság 2019. február 26-i ülésén adott részletes beszámolót, azt hallotta az MSZP frakció képviselője is. Annyit elárult:

jelenleg az orosz fővállalkozó a közel 300 ezer oldalas létesítési engedélyezési dokumentáció összeállításán dolgozik.

Azt csak akkor nyújtja be a Paks2 projektcég, ha úgy ítéli meg, hogy az alapján megadják az engedélyt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.