Beto O'Rourke is bejelentette: elindul az elnökségért

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: Matt Winkelmeyer/AFP

A texasi demokrata párti Beto O'Rourke hivatalosan is bejelentette, amit jó ideje lehetett sejteni: elindul az elnökségért.

O'Rourke tavaly lett elég nagy sztár demokrata körökben, amikor a republikánus Ted Cruz ellen indult el a szenátusi helyért és ugyan veszített, de az eredmény olyan szoros volt, ami egy demokratától pont Texasban kifejezetten erősnek számít, írja a Guardian.

A politikus az El Paso-i KTSM tévének ismerte el először hivatalosan az indulást, de ugyanekkor megjelent róla egy nagy anyag a Vanity Fair magazinban ezzel a visszafogott címlappal:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.