Beto O'Rourke is bejelentette: elindul az elnökségért

külföld
2019 március 14., 10:25
comments 42
Beto O'Rourke 2019. március 9-án az austini Paramount Theatre-ben
photo_camera Fotó: Matt Winkelmeyer/AFP

A texasi demokrata párti Beto O'Rourke hivatalosan is bejelentette, amit jó ideje lehetett sejteni: elindul az elnökségért.

O'Rourke tavaly lett elég nagy sztár demokrata körökben, amikor a republikánus Ted Cruz ellen indult el a szenátusi helyért és ugyan veszített, de az eredmény olyan szoros volt, ami egy demokratától pont Texasban kifejezetten erősnek számít, írja a Guardian.

A politikus az El Paso-i KTSM tévének ismerte el először hivatalosan az indulást, de ugyanekkor megjelent róla egy nagy anyag a Vanity Fair magazinban ezzel a visszafogott címlappal:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.