Ez volt a Facebook legsúlyosabb leállása

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Facebook alapfunkció voltak működésképtelenek szerdán a világ legkülönfélébb részein élő felhasználók számára. Ekkora leállás utoljára 2008-ban volt:

csak akkor 150 millió felhasználójuk volt, most pedig 2,3 milliárd van.

Így ez volt a cél eddigi legsúlyosabb leállás, ami érintette az Instagramot és a Messengert is.

A leállás okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, és csütörtök reggelre nagyjából helyreállt a működés. Elmondták, hogy nem érte őket célzott cyber-támadás. Az NBC szerint az ok az adatbázisok túlterhelése lehetett. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.