Kezdődik az ellenzéki tüntetés a Szabad sajtó útján

Péntek délután háromkor kezdődik az összellenzéki tüntetés az Erzsébet híd lábánál. A helyszíni tudósítónk szerint a kezdés előtt kevéssel már gyűltek a résztvevők, voltak, akik csoportosan érkeztek.

Fotó: botost/444.hu

A rendezvényen rengeteg beszédre lehet számítani, az előzetes program szerint szakszervezeti vezetők és civil aktivisták mellett felszólal majd többek között Márki-Zay Péter, Dobrev Klára, Hadházy Ákos, Jakab Péter, Donáth Anna és Jávor Benedek is. 

Fotó: botost/444.hu

A történtekről részletesen is tudósítunk majd. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.