Lengyel zászlóerdő várja Orbán Viktort a Múzeum körúton

politika
2019 március 15., 08:11
comments 264

Helyszíni tudósítónk beszámolója szerint péntek délelőtt tíz fele sokkal több lengyel zászlót látni a Nemzeti Múzeum előtt, mint magyart. Itt fog a délelőtt folyamán beszélni Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök. 

photo_camera Fotó: Ács Dániel

Évek óta szokás, hogy március 15-ére komolyabb lengyel csoport érkezik, általában a CÖF meghívására. A szervezet korábban arról írt, hogy idén 600 embert várnak Lengyelországból. 

photo_camera Fotó: akiraly

Beszámolók szerint megérkeztek a Kálvin tér felől a német szélsőjobboldali AfD képviselői is, ott egy kisebb nemzetközi kontingens alakult ki a lengyelek mellett. 

photo_camera Fotó: akiraly

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.