Megölte hároméves gyerekét egy brit nő, mert azt gondolta, jobb lesz neki a mennyben

Bíróság elé állt a brit Claire Colebourn, aki 3 éves, Bethan nevű lányát vízbe fojtotta. Bár tagadta bűnösségét, emberölés vádjában a bíróság bűnösnek találta, ügyében hétfőn hirdetnek ítéletet. Az egykori biológiatanár azzal magyarázta tettét, hogy meg akarta akadályozni, hogy a gyerek találkozzon az apjával, azaz az ő volt férjével. Úgy vélte, a kislány még a mennyországban is nagyobb biztonságban lesz, mint apja társaságában. A 36 éves nő - tévesen - azzal is vádolta volt férjét, hogy viszonya volt egyik alkalmazottjával. 

Claire ColebournFotó: Hampshire Police

Colebourn a gyilkosságot 2017 októberében, Fordingbridge-i házukban követte el. A tanúk padján azt mondta, volt férje érzelmileg bántalmazta, és őt és közös lányukat „nem hagyta békén”. A gyilkosság előtt a nő interneten keresett rá, hogyan kell vízbe fojtani valakit. Bethan holttestét másnap, az ágy alatt találták meg, a haja még vizes volt. 

(via Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.